Om mig

Victoria

Hej

Jag heter Victoria och jag är utbildad lymfmassör och hälsoterapeut.

Till lymfmassör har jag utbildat mig via Axelsons Institut och till hälsoterapeut genom Holistic Health Academy.

 

Mitt intresse för holistisk hälsa väcktes 2019 när jag drabbades av bröstcancer, jag ville veta hur jag skulle stötta min kropp på bästa sätt efter all cytostatika. Kost, träning, glada tankar – allt hänger ihop för att kroppen ska må bra från insidan och ut.

 

Efter min behandling var färdig i början av 2020 började en idé om ett ställe där jag kunde samla andra som drabbats av cancer att gro. Jag ville ge andra människor verktyg i deras återhämtning. Alla de delar som jag mådde bra av i min rehabilitering tog jag och förpackade till vad som nu är CancerRehab Öland.

 

I min coachning jobbar jag på liknande sätt som på retreatet fast jag går djupare in i individens behov och jag jobbar alltid holistiskt. Lymfmassage ger jag både i ett läkande och avslappnande syfte. Förutom att jag
hjälper till med en viss problematik så förmedlar jag även en beröring
 och möjligheten till att unna sig själv en stund av välmående.

 

Jag vill dela med mig av mina erfarenheter till en hållbar och sund kosthållning med recept, tips och personliga erfarenheter jag själv tagit nytta av efter min cancerresa – och hitta lösningar för en hållbar livsstil på lång sikt.

Kontakt

Hälsosamt med Victoria

Storgatan 17

386 31 Färjestaden

Telefon

073-839 91 91

E-post

victoria.vestman@hotmail.com

Följ mig