CancerRehab Öland

Ett rehab för dig som genomgått cancerbehandling

I den vackra miljön på Marsjö Gård Bo & Yoga på norra Öland har vi skapat en plats där du som cancerdrabbad har möjlighet att tillbringa tre dagar med fokus på återhämtning. Vårt mål är att ge dig verktyg som kan hjälpa dig i vardagen och underlätta din återhämtning. Här får du också träffa andra cancerdrabbade och dela era upplevelser och erfarenheter.

Aktiviteter

Stärkande och välgörande aktiviteter som kundaliniyoga, lymfhälsa och mindfulness bidrar till ett ökad välmående.

Rummen

Rummen är ljusa och inredda i lugnande färger med tankar på vila och återhämtning.

Maten

Maten som serveras är vegansk, gluten- och laktosfri

(honung förekommer).

Ansökan

Datum: 28-30 augusti, 11-13 september, 23-25 september samt 2-4 oktober, 2024.

Ansökan: du kan ansökan till höstens retreat mellan den 15 juni och den 13 juli. 

Skicka din ansökan via länken nedan, tillsammans med kort information dig själv, vart du befinner dig på din cancerresa och varför du vill komma till CancerRehab Öland. 

Ansökan är gemensam för alla tillfällen. I din ansökan anger du vilket tillfälle du helst vill delta i prioriteringsordning.

Pris inkl. helpension i enkelrum: Vistelsen är kostnadsfri, deltagaren bekostar endast resan till och från Marsjö Gård.

För att ansöka måste du kunna sköta din hygien själv samt kunna gå utan ett hjälpmedel på hjul. Det är även viktigt att du kan gå i trappor då rummen ligger en trappa upp. Det finns möjlighet att få tillgång till rummet dagen före retreaten startar mot en extra avgift. 

Efter ansökningstiden har gått ut kommer ett urval av ansökningarna göras. Svar på ansökningarna skickas ut en vecka efter sista ansökningsdagen. Deltagare som inte har varit med under tidigare rehab-dagar har förtur.

På Öland upplevde jag fantastiska, hoppingivande dagar med andra cancerdrabbade. Vi erbjöds möjligheten till fina samtal, träning, kunskap om lymfhälsa och egenvård inom det området.

Sofie

Retreatet på Öland gav mig väldigt mycket. Ny energi och lite mer jäklar anamma. Lagom stor grupp. Man hinner lära känna alla väl. Att alla har varit genom samma sjukdom även om den sitter på olika ställen i kroppen gör att vi alla förstår varandra. ...
... Att sedan ha Victoria som själv har upplevt det vi alla pratar om, betyder och tillför otroligt mycket.

Anneli

En tidlös upplevelse utan någon stress, jag är mycket nöjd med att få komma till CancerRehab Öland, tre dagar var en lagom lång tid!

Jan

Kontakt

Hälsosamt med Victoria

Storgatan 17

386 31 Färjestaden

Telefon

073-839 91 91

E-post

victoria.vestman@hotmail.com

Följ mig